Gee Marketing

Gee Marketing is een onafhankelijk marketingbureau met ruim vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van field marketing, channel sampling, merkactivatie, sponsoring en joint promotion. Als channelsampling specialist biedt Gee Marketing de mogelijkheid om diverse producten of diensten te promoten via vele netwerken en kanalen, rechtstreeks naar specifieke doelgroepen. Gee Marketing verzorgt offline/online campagnes en extra activiteiten zoals digital data verzamelen, product placement en narrowcasting op locaties, inschakeling van social media, loyaliteitsprogramma's, mobiele campagnes, etc.

Snel schakelen

Gee Marketing

Ed Barbier van Gee Marketing werkt al sinds 2012 met ELS Logistics. Het bureau zet in op channel marketing en sampling. Ed Barbier is manager van het bureau dat gevestigd is in Den Haag. Gee Marketing brengt merkfabrikanten en (retail)kanalen bij elkaar en zorgt voor exclusiviteit binnen deze kanalen. ELS Logistics zorgt voor de distributie van de samples en producten in Nederland. Ed: “Zij voeren onze opdrachten voortvarend uit. ELS Logistics schakelt snel…maar uiteraard wel binnen de toegestane limieten,” voegt hij er lachend aan toe.

“Binnen een week kan ik een actie draaien”
De manager van Gee Marketing vertelt enthousiast over de samenwerking met ELS Logistics. Ed: “Wij leveren bijvoorbeeld koelingen aan en cans van een bepaald bier- of frisdrankenmerk. Bij ELS Logistics worden de koelingen bestickerd en zij leveren die samen met de producten af op de gewenste locaties. Ik kan lezen en schrijven met ze. Binnen een week is alles gepiept, van het aanleveren van de distributielijsten tot het afleveren van de producten en samples op de aangegeven adressen. En zodra de actieperiode voorbij is, halen ze de koelingen weer op en slaan ze die op tot de volgende actie. Doordat ze bij ELS Logistics zo snel schakelen, kan ik ook snel schakelen. Binnen een week kan ik een complete actie draaien.”

“Ze doen hun werk gewoon goed. Vandaar dat we al zo lang met ze samenwerken.”
Barbier is heel tevreden over de samenwerking met ELS Logistics. Ed: “De verwachtingen overtreffen doen ze niet. Ja, misschien als ze de producten en samples per helikopter gaan bezorgen. Maar ze doen hun werk gewoon goed. Vandaar dat we ook al zo lang met ze samenwerken.”

“Voor logistiek planner Shai Jarbandhan is het vervoer van A naar B een ABC-tje.”
Met Ron is het contact heel goed. We begrijpen elkaar. Daarnaast werk ik heel veel samen met logistiek planner Shai Jarbandhan. Die samenwerking bevalt ook uitstekend. Het vervoer van A naar B is voor hem een ABC-tje. Hij zorgt dat alles op de juiste tijd op de juiste plaats komt.”