Onze partners

Els in the City

Minder logistieke kosten met fietskoeriers

Met Els in the City combineren we de logistieke kennis, expertise en systemen van ELS-Logistics met jarenlange ervaring met het runnen van een fietskoeriersbedrijf. Deze samenwerking geeft organisaties een unieke mogelijkheid om transport binnen en buiten de stad op een fundamenteel andere manier te organiseren. Met als belangrijkste resultaat een schonere stad met minder verkeersdrukte. En voor onze klanten minder logistieke kosten en zorgen.

Bekijk:
www.elsinthecity.nl

 

PB Runner

Sneltransport zoals het hoort

Of het nu gaat om het versturen van medicijnen, uitstrijkjes, monsters of andere medische zaken: de levering moet 100% goed gaan.

Er dient niet alleen snel en op tijd te worden geleverd. Een levering dient ook plaats te vinden conform de GDP-procedures. Wij zorgen voor medisch transport van en naar patiënten, ziekenhuizen, apotheken, huisartsen en andere zorgverleners. Ook gekoeld.

Een vaste ronde voor de levering van medicijnen? Een medisch spoedtransport? Een zending in de avond of in het weekend? PBrunner regelt het.

Het medisch transport team van PBrunner zorgt al meer dan 20 jaar dat patiënten en zorginstellingen hiervan op aan kunnen. Hierdoor zijn we de koerier van de medische sector in Friesland.

Bekijk:
www.pbrunner.nl

HUBBASE

The lean process company

De markt vereist voortdurende verbetering, innovatie en keteninformatie. Het belang van flexibiliteit en wendbaarheid neemt toe. HUB BASE helpt organisaties bij het slim inrichten van processen en IT.

Verbinden als grote kracht
Wij kijken samen met de opdrachtgever naar de bestaande processen en systemen en schetsen de ideale situatie. Wij bespreken de door ons geadviseerde mogelijkheden voor een stapsgewijze aanpak. De adviezen liggen op het vakgebied van IT en processen. Vaak hebben wij al deeloplossingen op de plank liggen, omdat een aantal gerenommeerde partijen u voorgingen.

Bekijk:
www.hubbase.nl