Dedicated transport

Uw logistiek uitbesteed aan specialisten én volledig uitgevoerd in uw eigen huisstijl en procedures.ELS Logistics Sigma Coatings

Uw huisstijl

Herkennen uw klanten u aan uw eigen stijl? Aan speciaal beletterde auto’s en chauffeurs in bedrijfskleding? Maar wilt u toch uw logistieke (deel)proces overlaten aan specialisten? Met Dedicated Transport vervult ELS-Logistics die behoefte.

Uw procedures en voorschriften

Bij dedicated transport leveren wij 100% maatwerk. Dat betekent dat u, maar vooral uw klant niet merkt dat u het transport heeft uitbesteed. Zowel onze auto’s als medewerkers presenteren zich in de huisstijl van uw organisatie. Onze medewerkers worden getraind in de (veiligheids-)procedures en voorschriften, die voor uw bedrijf van belang zijn. Bijvoorbeeld bij het transport van medische apparatuur. Wij hebben hier veel ervaring mee en weten dat u er voor 100% op moet kunnen vertrouwen dat onze medewerkers de regels naleven.

Onze kennis en ervaring

Door onze kennis en ervaring, o.a. binnen de medische sector, verhuizen wij al uw kostbare goederen zonder enig probleem, zowel binnen uw organisatie, naar andere bedrijfslocaties en klanten. Dit doen wij in nauw overleg met u zodat dit precies past in uw schema en de dagelijkse processen niet onnodig verstoort.

Privacy van de gegevens, uw dossiers en eventuele andere gegevensdragers en -bronnen worden met de meest groot mogelijke voorzichtigheid behandeld en vervoerd.